Knygos restoranų, viešbučių ir turizmo skyriui

  1. Ieva Šidlaitė. Ką kanda šalna: medžių žievės miltai, šaknų kava ir kiti laukiniai šaltmečio patiekalai.- Vilnius: Dvi tylos, 2020
  2. Massimo Bottura & friends. Bread is Gold: extraordinary meals with ordinary ingredients. – London; New York, N.Y: Phaidon, 2017
  3. Rimvydas Laužikas, Antanas Astrauskas. How the future king of England ate peacock in Vilnius. – Vilnius: Lithuanian Culture Institute, 2018

 

Knygos verslo ir technologijų skyriui

  1. Vestina Vainauskienė, Rimgailė Vaitkienė. Prekės ženklo pažeidžiamumo scenarijų kūrimo metodologija: mokslo studija. – Kaunas: Technologija, 2017
  2. Ryan Holiday. Skaitmeninė rinkodara: naujausių laikų reklamos ir pardavimų strategijos. Gargždai: Tobulėjimo projektai, 2018
  3. Donatas Jonikas. Startuolio evoliucija: nuo idėjos iki pelningo ir sparčiai augančio verslo. – Kaunas: Obuolys, 2019
  4. Larry C. Farell. Antreprenerio požiūris. – Vilnius: Vaga, 2020