Naujienos, Projektų naujienos

Praktinių įgūdžių įgijimas PMC „Žirmūnai“ Viešbučių ir restoranų sektoriaus praktinio mokymo centre. Projekto Nr. 09.4.1-ESFA-T-736-02-0003

Praėjusią savaitę, balandžio 25 - 29 dienomis, Mokymo centre "Žirmūnai" praktiką atliko Visagino Technologijos Ir Verslo Profesinio Mokymo Centro mokiniai. Studentai mokėsi gaminti šaltuosius patiekalus:...

Skaityti plačiau

Naujienos, Projektų naujienos

Iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamas projektas Nr. 09.4.1-ESFA-T-736-03-0003 „MC „Žirmūnai“ pameistrystės projektas 2“

Projektas sudarys sąlygas pirminio ir tęstinio profesinio mokymo mokiniams mokytis pameistrystės forma mokymo centro partnerių įmonėse ir įgyti kvalifikaciją, atitinkančią darbo rinkos poreikius, o tai didins jaunimo...

Skaityti plačiau

Skaityti plačiau
Naujienos, Projektų naujienos

Praktinių įgūdžių įgijimas PMC „Žirmūnai“ Viešbučių ir restoranų sektoriaus praktinio mokymo centre. 04.04-04.08

Šią savaitę, balandžio 4 - 8 dienomis, MC Žirmūnai viešbučių ir restoranų sektoriaus praktinio mokymo centre, "saldžiųjų patiekalų gaminimo, jų apipavidalinimo ir kokybės vertinimo" modulyje mokosi mokiniai iš trijų mokyklų:

Skaityti plačiau

Skaityti plačiau
Naujienos

Erasmus+ projekto „Profesijos mokytojai – skaitmeninio švietimo kūrėjai / e-VET“, (Nr. 2020-1-LT01- KA226-094697) mokymai profesijos mokytojams

Kovo 29–31 dienomis Latvijoje, VSIA Rigas Turisma un radosas industrijas tehnikums (RTRIT) vyko Erasmus+ strateginės partnerystės projekto „Profesijos mokytojai – skaitmeninio švietimo kūrėjai / e-VET“ (“Enabling VET Teachers to be Creators of...

Skaityti plačiau

Skaityti plačiau
Naujienos, Projektų naujienos

Projekto viešinimas. Modulis: Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas.

Šią savaitę, kovo 28 - balandžio 1 dienomis mokiniai iš Vilniaus agroekologijos mokymo centro praktikuojasi mokymo centro Žirmūnai Viešbučių ir restoranų sektoriaus praktinio mokymo centre. Studentai gamina...

Skaityti plačiau