Kviečiame pakeliauti po lietuvybės puoselėtojos
Liudvikos Didžiulienės-Žmonos gastronomijos pasaulį ir geriau
susipažinti su nacionaline XIX a. pab. virtuve,
autentiškų ir išskirtinių patiekalų istorijomis,
gaminti beigelius, veganiškus šaltanosius ir zrazus.
Liudvikos Didžiulienės-Žmonos gastronomijos pasaulį ir geriau
susipažinti su nacionaline XIX a. pab. virtuve,
autentiškų ir išskirtinių patiekalų istorijomis,
gaminti beigelius, veganiškus šaltanosius ir zrazus.
2023 m. sausio 27 d.
10.00 – 15.00 val.
Lektorė – Anželika Laužikienė, edukatorė, gastronomijos istorijos tyrinėtoja ir gidė.
Vieta – Žirmūnų g. 143, Vilnius, MC „Žirmūnai“, I aukšto 110 laboratorija.
Kaina – 50 Eur.
Registracija: www.semiplius.lt arba https://forms.gle/1nCTJXZEvGuB4Q6x6
Kontaktinis asmuo Edita Šiavdinytė
edita.siavdinyte@mczirmunai.lt, tel. Nr. +37061034633
27 sausio @ 10:00
10:00 — 15:00 (5h)
Vilnius